Kies op kantoor ook voor de letters van de Sint

In de laatste maand van het jaar is het bij de meeste bedrijven gebruikelijk om iets extra te regelen voor het personeel. Het hele jaar door zet iedere medewerker zich hard in voor het bedrijf. Het is dan ook netjes om hen te belonen met een geschenk in de laatste maand van het jaar. December is sowieso natuurlijk al een lastigere maand om in te werken. Niet alleen moet alles van het vierde kwartaal en het gehele jaar afgemaakt worden, maar daarnaast zijn er verschillende feestdagen die je graag wil vieren met familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk om hierbij te realiseren dat jouw personeel ook graag in de sfeer van de feestdagen aan het werk gaat. Er zijn gelukkig opties die ervoor kunnen zorgen dat je deze sfeer aan jouw personeel door kan gaan geven. 

 

De letters 

In de maand december zijn er in ons land natuurlijk verschillende feestdagen. Sinterklaas en kerstmis zijn hierbij de bekende opties binnen de meeste families. In het begin van december wordt Sinterklaas groots gevierd. De aanloop met de komst van de Sint in de maanden daarvoor is voor kinderen een belangrijk en spannend iets. Toch zijn het ook de volwassenen die kunnen genieten van deze dag. Uiteraard zijn het de kinderen die de meeste cadeaus kunnen krijgen, maar het zal je ook aan het denken zetten hoe je deze feestdag vroeger zelf meemaakte. Zo zijn de letters rondom deze feestdag erg belangrijk. Er zijn verschillende opties en varianten met letters die je bij jouw cadeaus kan krijgen. Doordat de gekregen letter vaak de eerste letter van jouw voornaam is zal dit erg speciaal voelen. 

 

Banket en chocolade

Er zijn verschillende smaken en opties bij letters waar je als bedrijf voor kan kiezen. Zo kan je iedere medewerker binnen het personeel bijvoorbeeld verrassen met een banketletter. Deze letters zijn gemaakt van deeg en vaak gevuld met amandelspijs. Daarnaast zijn er ook een aar varianten die gevuld zijn met gehakt. Wanneer je deze banketletters uit wilt delen op het werk is het aan te raden om te kiezen voor de varianten met amandelspijs. Deze zijn ook iets makkelijker te bewaren op het gebied van houdbaarheid. De chocolade letters zijn uiteindelijk natuurlijk de echte klassiekers rondom de dagen van de Sint. Daarom kan je ook kiezen om iedere medewerker te verrassen met een heerlijke chocoladeletter. Een chocoladeletter versturen kan je als bedrijf tegenwoordig relatief simpel regelen. Hierdoor breng je de sferen van de feestdag ook bij het personeel.