De PWA developer voor een betere webshop

Beschikt jouw bedrijf over een webshop die draait op Magento 2? Dan wil je ervoor zorgen dat jouw webshop voortdurend blijft groeien en beschikbaar blijft. Het is namelijk een belangrijk onderdeel van de omzet van jouw onderneming. Je kunt daarom ook kijken naar andere toepassingen die dit kunnen realiseren. Een van de toepassingen die je kunt gebruiken is de PWA developer. Om ervoor te zorgen dat je dit in goede banen leidt, is het belangrijk dat je weet wat deze toepassing is. En welke toepassingen kun je nog meer gebruiken?

De PWA developer voor ieder besturingssysteem

Een PWA developer is een ontwikkeling die door Google op de markt is gebracht. PWA staat voor Progressive Web App en is een applicatie die ervoor zorgt dat de functionaliteiten op ieder besturingssysteem werken. Jouw webshop is hierdoor niet alleen beschikbaar voor Android, maar ook voor iOS of Windows en je kunt de webpagina’s snel laden. Daarnaast zijn er functionaliteiten te vinden als Face ID en fingerprint om in te loggen en te betalen. Tevens kunnen er notificaties gestuurd worden, zodat jouw klanten bijvoorbeeld een melding krijgen als een product weer op voorraad is.

Een B2B webshop in Magento implementeren

Naast dit ontwikkelprogramma kun je ook kijken naar B2B webshop Magento. Deze webshop is een goede manier om bedrijven onderling zaken te laten doen of waarbij je als bedrijf met de leverancier samen kan werken. De online inkopen gaan sneller, waar een B2B webshop van Magento jou bij kan helpen. De hoge eisen die jij als ondernemer hebt, zijn allemaal doorgevoerd in deze toepassing, waardoor er veel uitgebreide functionaliteiten beschikbaar zijn. Het krachtige e-commerce platform is snel geladen en geeft jou voldoende uitbreidingen om de samenwerking steeds soepeler te laten verlopen en de omzet van het bedrijf te vergroten.

Een betere klantervaring verkrijgen

Door de B2B webshop voor Magento te implementeren, kun je direct aan de slag met de verkoop van producten en diensten. Zo kun je ook een eigen accountmanagement voor jouw klanten toevoegen, waardoor iedere klant alles zelf kan regelen. Hierdoor is er minder tijd nodig om klanten te helpen en kun jij je richten op een ander soort klantcontact en het verbeteren van de diensten. Het gaat allemaal heel eenvoudig en jouw B2B klant zal dit ook merken. De klantervaring zal er uiteindelijk toe leiden dat jij een hogere omzet draait en de samenwerking soepel verloopt.